Cheltenham Renovation This family loved the location of their Cheltenham home, with schools and kindergartens within walking distance, and many other wonderful benefits. However, the house lacked space for their growing family, and also for the entertaining they love to do. The brief for the renovation included...

Blairgowrie Renovation A blue kitchen was high on the wish list for these clients at their Blairgowrie beach house, on the Mornington Peninsula. Pitched ceilings in the open-plan kitchen/ living/ dining rooms create a sense of space and light in what is otherwise a small cottage. A...

Beaumaris New Build This new Beaumaris home is located in an area with lots of gum trees and native plants, and is also near the beach. The clients were keen to use a muted colour palette reflective of the landscapes, with sandy colours and soft greys...

Malvern Renovation & Extension This cute but cramped cottage in Malvern needed an extension with a new design overlay. The back of the house was removed to make way for a beautiful new kitchen/meals/living area, providing more space and natural light. The Clients came to Winston...

Brighton East Renovation This small and delightful Brighton house needed an extension to become a true family home.  The clients wanted deep mid-tone timbers, which are practical for teenagers, along with clean simple lines in the new kitchen/family room. A crisp white look works with clever...

Brighton Townhouse The brief for this Brighton townhouse development was to create a light, contemporary interior to complement the architect designed building. This particular townhouse was built to sell immediately on completion, so needed to appeal to as many future buyers as possible. Interiors by Winston Design Collaboration...

Bonbeach Renovation This Bonbeach renovation in Melbourne’s bayside area involved an almost complete rebuild of the existing home with an extension added as well. It is now a free-flowing, light filled family home. Winston Design was originally engaged for space planning – playing with various layouts and...

Sandringham New Build This new Sandringham home has a delightful back-story. Our clients lived around the corner from a block of land that had space for a tennis court and swimming pool in the back garden, so when it came on the market, they couldn’t resist...

Black Rock Renovation As featured by Houzz, this renovation in Black Rock transformed a very tired 1970’s brown brick unit into a light, airy, and spacious family home. Through the addition of a second storey, the 2 bedroom, one bathroom house of 140 square metres, became...